Voor wie:

VW Bustreffen Warmenhuizen is een gezellig weekend voor liefhebbers van de VW-bus.

Door wie:

Floris van Enter en Rick Jongeneel organiseren dit weekend. Waarbij vooral gezellig samen dingen ondernemen centraal staan.

Locatie:

Dit weekend is iedereen welkom op camping De Kolibrie te Warmenhuizen.
Voor meer informatie over de camping en de kampeertarieven kunt u terecht op www.dekolibrie.eu

Warmenhuizen is een dorp in de kop van Noord-Holland. Deze regio staat vooral bekend om het mooie landschap met weidse uitzichten. En leent zich daarom bij uitstek voor een mooie tourrit. In het voorjaar, wanneer alle gewassen in bloei staan, is deze omgeving dan ook zeker de moeite waard.

Op zaterdag wordt een tourrit door dit mooie landschap verreden. In een lang lint van VW bussen, zullen wij jullie langs de mooiste plekjes in de omgeving voeren. Zoals de Westfriese Omringdijk, de uitgestrekte bloemenvelden en het strand. Tijdens de tour is er een mogelijkheid om nog boodschappen te halen. Dit kunt u doen bij de Spar in Petten.

Extra faciliteiten:

Mocht het weer onverhoopt tegenzitten, dan kunnen we altijd terecht in de kantine. Deze wordt speciaal voor onze groep ter beschikking gesteld. Hier kun je ook op vrijdag- en zaterdagavond terecht voor een drankje en gezellige muziek.

Tevens bestaat de mogelijkheid om voor de zaterdag- en de zondagmorgen broodjes te bestellen. Dit kunt u gelijk doen bij aankomst, bij de organisatie.

Onderdelenmarkt:

Mocht u thuis nog reserve-onderdelen van uw bus hebben liggen, die u niet meer gebruikt. Neem deze dan mee. Waarschijnlijk heeft een andere busliefhebber er wel iets aan.

Aanmelden:

Vooraf aanmelden is wenselijk: Dan kunnen we een beetje inschatten, hoeveel bussen er komen.

Aanmelden kan via facebook: vwbustreffenwarmenhuizen
of via mail:                                    info@vwbustreffen.nl